13-åring tog sitt liv pga näthatet

Frukansvärt bedrövligt!

En ung person som har hela livet framför sig har alltså tagit sitt liv pga näthat. Mina tankar går till de anhöriga.
På Flashback går tankarna till att hänga ut trettonåringen. Motbjudande och som vanligt utan att Flashback gör något. Nu letar de på sitt, som vanligt, amatörmässiga vis efter den som är skyldig. Nu skall den skyldige hängas!

Sanningen är att det finns ingen skyldig! Däremot finns det ett offer till, en person som inte visste vad han/hon gjorde. Hängs en sådan person ut är livet slut. Nu menar jag inte för pedofilen utan för hans anhöriga. Men det fattar inte en del postare på Flashback men mest är det Flashback själv som inte fattar vad de håller på med.

Frågan är hur många liv som tagits pga Flashback? Hur stort är mörkertalet?

Vad gör man åt eländet? Vi vill inte stänga ner Flashback men om de inte ändrar på eländet är det enda som återstår att stänga ner Flashback.

Angriper man det “fria ordet” om sidan Flashback stängs ner? Svaret är obetingat, NEJ! Flashback är “det fria ordets” dödgrävare. Myndigheter tvingas, av folket, att vidtaga åtgärder som inskränker “det fria ordet” om Flashback inte börjar moderera inlägg som kränker folk. Då är det faktiskt bättre att stänga ner Flashback innan “det fria ordet” inskränks. Alltså en nedstängning är en räddning av “det fria ordet”, inget annat. Men vi vill i första läget inte att forumet stängs ner, inte i andra läget heller, det är bara en åtgärd som tas till om absolut inget annat återstår.

En av åtgärderna vi skulle kunna att vidtaga är att hänga ut alla användare på Flashback som vi hittar namnen på.  De har heller inget emot att de hängs ut för i så fall skulle de inte hänga ut andra.


För att göra jobbet enklare bjuder jag in alla som kan ange en kränkare på Flashback till att kontakta oss det ni vet. Vi behandlar alla som kontaktar oss diskret. Kontakta oss


Helst skulle jag vilja ha namnen på Admins och Moderatorer. Det är de som är ansvariga för att det gått överstyr. Snacket som moderatorer kör med att de inte kan göra något för det är någon annan som bestämmer är rent skitprat! Snälla ni, ingen har bett er att deltaga i slakten av folk. Ni gör inte folket en tjänst, ni gör inte “det fria ordet en tjänst”, det enda ni gör är att medverka till att folk mår fruktansvärt dåligt, att de blir sökbara och får det besvärligare i livet, att skapa självmordstankar och kanske har redan flera tagit sina liv i det tysta. Det är det ni står för när ni ställer upp för Flashback, en av mänsklighetens dödgrävare på Jorden.

EDIT 1 2013-03-12:
Tack ni tre som mailade mig så snabbt efter detta inlägg. Nu har jag 5st identiteter på sådana som vill hänga ut 13 åringen och den skyldige. TACK!!

EDIT 2 2013-03-12:
13 åringens näthatare verkar vara en äldre man….

REDAKTIONEN

Träffar: 13

  •   
  •   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer