EN SEO-sida ifolketsintresse i folkets intresse folketsintresse

ifolketsintresse

Den ifolketsintresse ni befinner er på nu är den äkta i folkets intresse alla andra är falska nättidningar som är till för att jävlas med oss. Nu mer rättstavat.

ifolketsintresse
ifolketsintresse

Vi har avslöjat ett hackingförsök

 

Jag har satt käppar i hjulen för näthatarna

 

i.folketsintres.se

En stalker jävlas med oss genom att stjäla och lägga ut material med vår upphovsrätt ifolketsintresse. Vi kommer att slå tillbaka med ett stort skadestånd.

Upphovsrätt bygger på idén att den person som har skapat ett verk av en viss verkshöjd också ska ha ensamrätt att bestämma hur detta verk får användas. Upphovsrätten kan skyddas genom bestämmelser om straff för den som utan upphovsmannens medgivande nyttjar verket. Lagstiftning eller praxis kan också medge skadestånd till upphovsmannen och förbud för annan att nyttja verket.
I Sverige är skadestånd för brott mot upphovsrätten inte särskilt högt men ligger hemsidan i exempelvis USA talar vi om extrema belopp i skadestånd för upphovsrätten.

Vi kommer att anmäla eventuell brott mot vår upphovsrätt till USA eller andra länder där hemsidan detta publiceras på ligger. De jobbar snabbt med dessa frågor och gratis om de får ta del av skadeståndet. Vi räknar med ett skadestånd på en logotyp för en nättidning på upp mot en miljon.

All form av upphovsrättsbrott anmäls om vi anser det uppnår verkshöjd!

 

folketsintres

i folkets intresse
NÄTHATARJÄVLAR

Nu mer rättstavat
SUG-Gruppen

Vi har avslöjat ett hackingförsök av den ökända hackaren och näthataren K*** K*******. Som vanligt klarar han inte av att hacka själv utan måste ta hjälp av andra. Vi har anmält den här terroristen till SÄPO. Bildbevis nedan:
Jag har precis köpt 100 domäner som en näthatargrupp hade tänkt använda till att förtala och trakassera mig. Bättre lycka nästa gång, skitstövlar!! Uppdatering Det visade sig att de redan hade köpt en domän för en månad sen.

Träffar: 9

  •   
  •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer